Terug

Tips met TyrapsBelletjes kun je heel strak bevestigen aan een elastiek als je er een tyrapje doorheen haalt. Deze flink strak aantrekken en lekker kort afknippen en het zit stevig en ziet er nog eens heel professioneel uit ook.
Tegenwoordig hang ik bijna alles voor Daan op aan elastieken. Dit geeft voor Daan het grote voordeel dat hij het vast kan pakken, naar zich toe kan trekken en er mee schudden of er op kouwen. Als hij het los laat hangt het daarna weer keurig op de juiste plek en kan hij het opnieuw pakken. Om dingen makkelijk te kunnen vervangen heb ik een aantal elastieken gemaakt met een musketonhaak eraan. Daarmee kan ik dan heel eenvoudig speelgoed wisselen. Zo'n haak maak je met tyraps heel makkelijk en netjes vast aan de elastiek. Het zit heel stevig en je hebt geen verlies van elastiek voor het knopen.
Deze kleine buisjes zijn zo smal dat er geen elastiek doorheen getrokken kan worden. Daarom heb ik tussen de elastiek stukjes ijzerdraad bevestigd waaromheen de buisjes draaien. Deze ijzerdraad heb ik wederom op dezelfde manier aan de elastiek bevestigd met tyraps.