Reacties van ouders

1 december 2014
Vooraf: We willen graag beide DVD’s bestellen van “zingen met Peer(ke) en Jolanda 1 en 2”. Onze meervoudig gehandicapte dochter kijkt er heel graag naar en zingt lekker mee. Maar de DVD is stuk gedraaid, dus bestellen we maar nieuwe.
Achteraf: Geen info

18 september 2014
Vooraf: De-inmiddels versleten dvd,s en cd's zijn nog immer populair. Hoeveel gaat het me kosten om zowel 1 als 2 te bestellen zowel op dvd als cd? Zou je mij dan ook de picto's als worddocument willen sturen?
Achteraf: Geen info

14 juni 2014
Vooraf: Ik ben werkzaam op een Kinderdienstencentrum. Ik werk op een Vroegbehandelgroep met jonge kinderen met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke beperking. Wanneer we televisie kijken met de kinderen behoort jullie 1e DVD toch wel tot één van de favorieten. Enthousiast wordt er meegedaan (zingen/dansen/gebaren maken/bewegen) en de aandacht van de meeste kinderen weten jullie langdurig vast te houden! Nu zag ik dat jullie ook een 2e DVD hebben gemaakt en dat er ook stickers te bestellen zijn. Graag zou ik dus jullie 2e DVD bestellen en daarbij de stickers! Wilt u mij laten weten wat daarvan de totale kosten zijn en waar ik dat bedrag naar kan overmaken?! Omdat ik de stickers wil gebruiken voor een kadootje dat ik voor iemand aan het maken ben, zou het heel fijn zijn als ik dit pakketje zo snel mogelijk in huis heb! Achteraf: Fantastisch dat ik de spullen zo snel al in huis heb! Weet zeker dat we een hoop plezier zullen hebben van de DVD en de stickers!

10 april 2014
Vooraf: Wij zouden graag de dvd van zingen met peerke en jolanda nr. 2 willen bestellen
Achteraf: Hartelijke bedankt!! Onze marc was dinsdag jarig, en hij zat smiddags bij de post. We hadden de dvd op tafel gelegd en niks gezegd. Ineens had die het door, en pakte de dvd en was zo blij hij zat te springen. Dus erg geslaagd. Hij is hem gelijk gaan kijken, en toen zeiden jullie nog iets over het liedje van jarig zijn, toen zegt die ''ik''. Echt zo van ik ben jarig en jullie zingen dit voor mijn. Nogmaals bedankt.

6 december 2013
Vooraf: Ooit heb ik de eerste DVD besteld en met veel succes toegepast in mijn praktijk. Helaas gaat de DVD kuren vertonen en doet het niet meer optimaal. Nu wil ik graag zowel deel 1 als deel 2 bestellen. Ik hoop dat dit nog mogelijk is?
Achteraf: Geen info

30 november 2012
Vooraf: Ik zou graag de tweede dvd van Peerke&Jolanda bij je willen bestellen. Ik heb een zoon van 2,5 met DownSyndroom. Zijn fysio raadt jouw dvd aan. Ik ben benieuwd! Mijn oudtse zoon van 4 is juist heel goed in gebarentaal, dus plezier voor hen allebei. Zou t je misschien lukken om de dvd voor 5 december op te sturen? Dat zou heeel fijn zijn :D
Achteraf: Geen info

23 november 2012
Vooraf: Graag zouden wij de dvd Zingen met Peer en Jolanda ontvangen. We willen hem gebruiken in onze logopediepraktijk. Is het mogelijk om hem zo snel mogelijk toe te sturen? We willen er snel mee aan de slag. Als u het bedrag wat we over moeten maken even doormailt, maken we dit vandaag nog over. Overigens: complimenten voor de dvd, erg leuk en nuttig.
Achteraf: Geen info

22 november 2012
Vooraf: Graag zou ik dvd 1 en 2 nogmaals bestellen. Onze zoon Vince heeft ze helemaal kapot gedraaid, hij vraagt nog dagelijks naar Peer en Jolanda. Als wij ze nu direct betalen hebben we ze dan nog voor 5 december in huis.
Achteraf: Geen info

20 november 2012
Vooraf: Na veel positieve verhalen te hebben gehoord over jullie dvd's wil ik graag beide dvd's bestellen. Kan je me hiervoor de totale kosten en rekeningnummer voor doorgeven? Alvast bedankt en ons dochtertje met Down Syndroom gaat er hopelijk heel veel plezier aan beleven.
Achteraf: Geen info

6 november 2012
Ik ben de mama van Thomas, een jongetje van 5 jaar met het downsyndroom. Ik vind de dvd erg leuk en wil hem graag bestellen. (nr 1)
Achteraf: Geen info

5 november 2012
Vooraf: Ik, Stephanie, wil heel graag nog een keer de dvd Peerke en Jolanda bestellen. Ik heb er al een, maar deze is helemaal versleten van het gebruiken. Ik vind het ook zo leuk. Al die liedjes en gebaren.
Achteraf: Jammer, dat er geen derde cd komt. Stephanie beleeft er erg veel plezier aan. Ze is dol op de liedjes met gebaren en op jullie zelf. Ik moet jullie altijd nadoen en ze speelt met kettingen [ is haar grote houvast ] die de kleuren hebben van jullie kleding. Heel grappig.

28 augustus 2012
Vooraf: Ik zou graag allebei jullie dvd’s willen bestellen. Dus dvd 1 en dvd 2. Mijn cliënten vinden jullie dvd’s erg leuk!
Achteraf: Geen info

28 juni 2012
Vooraf: Ik heb zojuist het geld overgemaakt en wil graag de tweede DVD nogmaals bestellen.Wij hebben een zoontje met Downsyndroom van nu bijna 4 jaar oud en hij vindt jullie DVD’s nog steeds leuker dan nijntje! De tweede DVD zijn we nu al een tijdje kwijt en hebben overal gezocht, toch nog maar eens bestellen!
Achteraf: Geen info

7 oktober 2011
Vooraf: Voor mijn project Klas op Wielen in Alkmaar ben ik geïnteresseerd in je beide DVD's. Goed initiatief trouwens!
Achteraf: Ik heb met veel plezier gisteren al een van de DVD's bekeken, voor onze groep kinderen een prima tempo. We willen voor enkelen van hen ook gericht met gebaren gaan werken, dus dat past ook mooi. Mooie omgeving ook waar het opgenomen is, en zo'n mooi weer de hele tijd ;-))

14 september 2011
Vooraf: Een paar jaar geleden hebben we de twee dvd's besteld voor ons zoontje. Deze dvd’s zijn echt kapot gedraaid en Jorick “vraagt” er echt heel vaak naar. Daarom hebben we zojuist deze weer besteld en het bedrag is reeds overgemaakt. Nu hoopt Jorick volgende week woensdag jarig te zijn en willen we hem deze dvd’s weer geven. Is het mogelijk dat deze dvd’s voor woensdag in onze brievenbus liggen?
Achteraf: Geen info

4 juli 2011
Vooraf: Ik wil graag nogmaals de DVD’s:” zingen met Peer en Jolanda deel 1 en 2” bij u bestellen
Achteraf: De DVD’s zijn in ons gezin een groot succes. We hebben vier kleinkinderen binnen het jaar, we zingen en gebaren er op los. De DVD’s zijn een kado voor hun eerste verjaardag, hun ouders zijn net zo enthousiast, want veel liedjes zijn bij hen weggezakt, en op deze manier krijgen ze ondersteuning

28 juni 2011
Vooraf: Graag wil ik bij jou de DVD 'Zingen met Peerke en Jolanda' nr. 2 bestellen. Het geld heb ik al naar jou overgemaakt.
Achteraf: Een tijdje geleden heb ik de 2e DVD bij jou besteld. Nou, het is een schot in de roos! Julian mijn zoontje heeft een spraakachterstand en een iets vertraagde informatieverwerking en jullie liedjes zijn voor hem zo goed te volgen. Het eerste wat hij 's ochtends wil is jullie DVD kijken (en het allerliefste nog de hele dag... maar ja, dat kan helaas niet. Hij zingt de liedjes op zijn manier helemaal mee en zit dan zo enorm te genieten! En Peerke is ook erg grappig. Ik meld me dan ook bij deze aan voor de nieuwsbrief, want Julian geniet ook straks vast van de 3e DVD

10 mei 2011
Vooraf: wij willen graag alle 2 de dvd’s bestellen voor onze teus die nu 4 jaar oud is, hij heeft down-syndroom en hersenschade. We hebben via onze logopedist jullie eerste dvd bekeken en omdat teusje nu meer gebaren gaat maken met liedjes willen de dvd’s bestellen bij jullie
Achteraf: Onze teus is er helemaal weg van beide DVD's, ik hoef niks anders meer op te zetten, hij wil alleen jullie nog zien en horen!!! dan doen we meteen briltraining, kan hij hij jullie nog beter zien, het is echt een aardigheid om hem zo te zien te genieten!! bedankt!!

26 oktober 2010
Vooraf: Vorig jaar heb ik jullie eerste DVD besteld voor mijn kleindochter Nina (Downsyndroom) en het is nog steeds een succes! Ze doet de gebaren mee en weet precies welke liedjes er komen. Aanstaand weekend is ze weer jarig (wordt 3), dus wil ik graag de tweede DVD bestellen.
Achteraf: Geen info

10 juni 2010
Vooraf: Wat fijn om de dvd zo snel te krijgen! Dankjewel. Het is een enorm succes. Hij heeft er al gebaren door geleerd waar we erg trots op zijn! Graag zouden we ook dvd 2 ontvangen, vandaag zal ik geld overmaken.
Achteraf: Geen info

18 mei 2010
Vooraf: Ik heb het materiaal aan een moeder van een cliëntje uitgeleend en zij (hun familie) bestellen het nu voor het meisje haar verjaardag omdat ze het zo leuk vindt! Ze lijkt zelfs Peer te zeggen… Hij kan weer trots zijn!! Leuk om te horen voor jullie misschien.
Achteraf: Geen info

11 februari 2010
Vooraf: Graag bestel ik dvd 2. Onze dochter, Judith ( zij is meervoudig gehandicapt), springt bijna uit haar stoel als ik het over peer en jolanda heb. Dvd 1 draaien we dagelijks. Echt een succes!
Achteraf: Geen info

14 januari 2010
Vooraf: Bij deze wil ik graag de DVD bestellen, de eerste is en was een groot succes voor onze zoon!! Het gaat dus om DVD 2
Achteraf: Ook DVD 2 is een groot succes!! Onze zoon moest er heel even aan wennen, want Peer is anders......maar hij geniet er weer enorm van! Dank voor de snelle levering, DVD was net voor Martijn zijn verjaardag binnen!

5 november 2009
Vooraf: Geen info
Achteraf: Ik heb de twee DVD's van Peer en Jolanda, mijn zoontje heeft het down syndroom en hij is helemaal wild van deze dvd's, ik zou graag de picto's van je hierbij ontvangen als dit mogelijk is?

3 november 2009
Vooraf: Geen info
Achteraf: Mijn neefje met schizis is deels doof en zit de hele dag jullie DVD te bekijken, hij is 2 jaar en maakt ook al de gebaren van jullie DVD. Ik ben jullie eeuwig dankbaar.

25 oktober 2009
Vooraf: Allereerst wat fijn om te zien dat u deze site heeft ontwikkeld en natuurlijk de dvd “Zingen met Peer en Jolanda” heeft gemaakt. Wij zouden heel graag deze DVD voor onze dochter van 17 maanden willen bestellen. We bedoelen inderdaad de 1e DVD. Maar we hebben even naar de 2e DVD op je site gekeken en we vinden dit een goede aanvulling. Kortom; stuur ze alle twee maar op nadat wij het verschuldigde bedrag hebben overgemaakt.
Achteraf: Heel erg bedankt voor de twee dvd’s. Onze dochter vindt het helemaal geweldig en voor ons is het heel handig om de gebaren te leren!

17 augustus 2009
Vooraf: Geen info
Achteraf: Al enige tijd geleden heb ik voor mijn zoontje (nu drie jaar oud, Downsyndroom) de beide dvd’s besteld en ze zijn een groot succes!! Echt leuk om te zien hoe geconcentreerd hij kijkt/luistert en meedoet!

12 augustus 2009
Vooraf: Vorig jaar hebben we jullie eerste DVD met liedjes besteld voor onze zoon. Hij is er helemaal fan van (samen met een aantal andere gezinsleden ;-) ). Daarom willen we DVD Peerke en Jolanda deel 2 bestellen. Ik ga zo geld overmaken per internetbankieren en zie uit naar de DVD.
Achteraf: Geen info

31 juli 2009
Vooraf: Wij willen graag de tweede DVD bestellen. Ik zal het geld overmaken. Ik hoop dat je niet op vakantie bent, het is namelijk voor de verjaardag van Anne op 13 augustus.
Achteraf: Nogmaals bedankt voor je snelle actie voor je vakantie. We zijn nu weer terug van vakantie en de DVD’s zijn echt helemaal grijs gedraaid (sorry maar wel eens tot vervelens toe van ons en de andere twee kinderen) Anne heeft echte een voorkeur voor jullie DVD’s. Ze kan niet praten, maar “kreunt” fanatiek sommige liedjes mee. Wanneer ze kruipt in de kamer probeert ze met alle macht jullie twee DVD’s te pakken en laat Elmo, Nijntje en Dirk Scheele links liggen. De DVD doosjes zijn zelf ook een geliefd kus en knuffel object.

23 juli 2009
Vooraf: Geen info
Achteraf: Ik ben super blij met de DVD en CD van Peerke en Jolanda. Ons zoontje van drie met het Sydroom van Down kent wel 100 gebaren inmiddels. Het leuke is dat hij de grapjes op de DVD ook heel goed snapt en dan helemaal in een deuk ligt. Hij houd dan zijn handje voor zijn mond en roept dan oooooo… Bijvoorbeeld als jij je achter Peer verstopt en dan “Boe” roept. Of als het beertje aan de lens van de camera gaat snuffelen. Dan is het gillen van het lachen. Van je “hup, hup hollakide we hebben een feestje” is zijn favoriet. Dan doet hij met zijn hele lijfje en handjes mee.

12 juni 2009
Vooraf: Geen info
Achteraf: Wellicht is het leuk om te horen dat onze dochter Elise maar ook ons zoontje Bas de DVD wel 4 keer zien op een dag en dat ze nu allebei (Elise met gebaren maar Bas begint net te praten) mee zingen! Echt superleuk om te zien.

26 mei 2009
Vooraf: Wij hebben een paar jaar geleden DVD 1 gekocht voor ons zoontje Daan, nu 7 jaar. Hij vindt 'm geweldig! Daan pikt nog geen gebaren op maar we zijn weer vol goede moed aan het oefenen samen met z'n begeleiders. Vanavond hadden we een avond over gebaren en heb ik DVD 1 laten zien aan de locatiemanager, tevens Daan z'n juf die altijd met gebaren gewerkt heeft in het speciaal onderwijs. Ze zal je nog wel mailen want ze was zo enthousiast!! Ik wil nu graag DVD 2 en Cd 2 bestellen.
Achteraf: Geen info

7 mei 2009:
Vooraf: Thijs en Niek willen graag ook jullie tweede dvd hebben. We maken geld over op het genoemde rekeningnummer en wachten dan in spanning af wannneer de DVD in de bus valt!
Achteraf: Ik heb beide DVD's van je in huis en voor onze zoon waren ze de grootste hit aller tijden. Peer en jij hebben hem leren zingen en gebaren en daarmee ook steeds meer praten. Dank je wel daarvoor!

12 februari 2009:
Vooraf: Na intensief luisteren en meedoen met jullie eerste dvd, zijn we nu toe aan de tweede denk ik! Voor Emma is Peer , waarbij ze gelijkertijd op haar neusje drukt, een vast begrip geworden in haar leven, zo mooi om te zien.
Achteraf: Inmiddels ken ik ze alweer allemaal uit mijn hoofd...... wat een mooie tweede dvd! Zoveel professioneler en Peer komt helemaal los, ik moet soms zo om hem lachen, wat een feest om met hem samen te werken denk ik! Emma is er zo mogelijk nog blijer mee, en ik ben dubbel blij met de uitbreiding van de gebaren. Inmiddels ook weer aan de logopediste van haar schooltje verteld en zij zal ze zelf ook gaan bestellen. Komt er nog meer eigenlijk? Voor Emma, die met haar 4 jaar nog niet spreekt, is jullie presentatie de beste leerwijze, uit boekjes, op school, wat dan ook, slaat niet bij haar aan, alleen PEER haar grote vriend. ( ze ziet ook overal peer als er ergens een flinke rode stip te zien is)! Komen er bijvoorbeeld ook sinterklaas en kerstliedjes van jullie, en nog meer gebaren voor de gevorderden???? WIJ WILLEN MEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik wacht het af, geniet van jullie iedere avond en ben jullie steeds weer dankbaar voor het geweldige initiatief en de daawerkelijke moeite en inzet die jullie opgebracht hebben! Heel veel dank en blijf doorgaan!!!!!

29 januari 2009:
Vooraf: Omdat de eerste dvd erg in de smaak valt, wilde ik graag ook de tweede dvd bestellen. We kijken eigenlijk niet heel veel naar de eerste dvd, maar we gebruiken het vooral om zelf, samen met Job (2 jaar, Down syndroom), de liedjes met de gebaren te leren. We vonden het in het dagelijkse leven toch wel lastig om gebaren consequent in te voeren, want het duurt toch wel erg lang voordat je enige respons krijgt. Maar gebaren aanleren in combinatie met een liedje blijkt toch wel een heel leuke manier om deze wijze van communiceren op gang te brengen. Job doet met een aantal liedjes al best goed mee, en dat stimuleert ons om meer gebaren te gebruiken.
Achteraf: Geen info

2 januari 2009:
Vooraf: De eerste dvd is in zéér groot enthousiasme ontvangen door onze zoon Simon. Elke keer als hij mag kiezen tussen deze dvd en een andere, dan kiest hij voor deze! En hij leert enorm snel zijn gebaren. Fantastisch om te zien hoe snel hij door de dvd de gebaren leert!! Heel graag willen we daarom ook de tweede DVD bestellen, als dat kan.
Achteraf: Geen info

11 december 2008:
Vooraf: Zou ik alle 2 DVD’s kunnen bestellen? De eerste is bij ons al helemaal plat gedraaid. Het zijn hele leuke dvd’s. Onze zoon vind ze prachtig. Zou ik ze voor volgende week woensdag in huis kunnen hebben want dan is hij jarig.
Achteraf: Gisteren heeft mijn zoon de dvd’s op zijn verjaardag gekregen. Geweldig vond hij het want de andere cadeau’s heeft hij bijna niet naar omgekeken. Als het laatste liedje gezongen werd kwam hij mij alweer halen om hem opnieuw te starten.

9 november 2008:
Vooraf: Wij zijn net terug van een verjaardag en de jarige had jullie 1e dvd gehad. Mijn dochter, 9 jaar lichamelijk en geestelijk gehandicapt en kan niet praten, vond hem helemaal prachtig. Uit haar reacties maak ik op dat ze hem al kon. Waarschijnlijk van school of van het logeeradres. Toen de dvd begon en jullie me de doos in beeld kwamen, begon zij al met haar vingertjes en handjes op de grond te tikken!!? Ze is gek op kinderliedjes en die worden hier dus helemaal grijs gedraaid. Sinds zo’n 2 jaar ook de dvd van Bassie en Adriaan met liedjes uit grootmoederstijd, maar ze kijkt er niet naar. Ze luistert alleen. Vanmorgen stond ze naar jullie dvd echt te kijken. Dit heb ik nog nooit gezien, dat ze echt aandachtig tv kijkt. Dus wil ik graag DVD 1 + 2 bestellen, heb ik gelijk een mooi sinterklaas cadeautje.
Achteraf: Geen info

14 oktober 2008:
Vooraf: Onze dochter (21/2 jaar, downsyndroom) vind de eerste DVD helemaal geweldig. Ze doet mee met de gebaren en begint ook woordjes mee te zingen. Dus vandaar dat we ook de tweede graag willen bestellen. Bedankt!
Achteraf: Geen info

7 april 2008:
Vooraf: via contact met een Belgische moeder met ook een eigen website kwam ik bij jouw site terecht. Super wat jij doet voor Daan en de andere kinderen. Ik zou graag de 2 dvd's bestellen alsook de cd-rom en de pictokaartjes voor mijn meervoudig gehandicapt dochtertje van 13 jaar. Ik woon in België.
Achteraf: De DVD' s zijn een supersucces voor Julie!!!! Zijn al veel keren bekeken en kent al enkele liedjes!!! Dank, en succes met jullie project.

17 februari 2008:
Vooraf: Voor onze zoon Dion wil ik graag deel twee van de DVD bestellen inclusief de pictogrammen. Dion vind deel 1 erg leuk en om hem meer liedjes en gebaren te leren lijkt ons de 2e DVD erg mooi.
Achteraf: Wij hebben de DVD ontvangen en Dion heeft er nu al 3 x naar gekeken. Hij kijkt met volle aandacht maar moet er even weer aan wennen. Zijn gezicht laat mij zien dat hij iets bekends ziet maar toch is het heel anders........ Grappig om te zien. DVD 1 is voor hem een feestje om naar te kijken. Dat zal deze DVD vast ook wel worden. Hij heeft even de tijd nodig om het te bekijken. Heel erg bedankt.

7 januari 2008:
Vooraf: Graag wil ik de dvd nr.2 bestellen en daarbij ook de cd en de pictogrammen. Mijn dochter van 4 is stapel gek op jullie!! Ze houdt van zingen en gebaren, en begint zo ook meer te praten!!! Bedankt hoor!!!
Achteraf: Ik , en mijn dochter Marit van vier en half jaar, zijn erg blij met de picto's en de liedjes!!! Jullie hebben echte fans!!! Van de picto's heb ik een soort lottino gemaakt. Ik heb de picto's twee keer uitgeprint, en één keer alles los geknipt. Marit legt een picto op het pictovel, op het juiste gelijke plaatje, dat doet ze erg goed, en dan zingt en doet ze met gebaren het liedje er bij. Erg leuk!!! De liedjes klinken natuurlijk ook in de auto; soms tot vervelend toe....... Maar super bedankt!!!! En heel veel succes met alles!!!!

27 december 2007:
Vooraf: Nou, voor dit soort mededelingen mag je zeker het reclame sturen naar dit emailadres! De DVD wordt nog steeds bekeken, dus een 2e is zeer welkom.
Achteraf: Vandaag heeft Alex voor het eerst gekeken en hij is niet weg te slaan! Een succes dus. Hij heeft de hele DVD vandaag al 3x gezien. Ook ik ben weer erg enthousiast. Er zitten veel leuke, vrolijke en voor ons ook weer nieuwe liedjes bij. Ik zal weer overal rondbazuinen over deze 2e DVD.

23 december 2007:
Vooraf: Bedankt voor de tip. Ik heb direct geld overgemaakt voor de DVD én CD-Rom. Een geweldig Sinterklaas kado. Nr. 1 = grijsgedraaid!
Achteraf: Wij hebben de 2de DVD van zingen met Peerke en Jolanda ontvangen en mijn zoon is weer nét zo enthousiast als bij deel 1. Hij doet volledig mee.

14 december 2007:
Vooraf: Wat leuk dat er een tweede dvd is uitgekomen! We hoopten al dat dat zou gebeuren. Onze zoon Stijn (2 jaar met Downsyndroom) vindt de eerste dvd helemaal geweldig en het heeft hem ongelooflijk geholpen in zijn ontwikkeling van het praten met gebaren. Hij weet nog voordat het ene liedje afgelopen is welke er na komt. :-) Wat zal ie blij zijn!!
Achteraf: Wij hebben DVD 2 besteld, tot groot genoegen van onze zoon, Stijn, die er wederom geen genoeg van kan krijgen en ook de niewe DVD liefst elke dag een keer kijkt. En er ook weer enorm veel gebaren bij leert!

3 december 2007:
Vooraf: Wat een geweldig initiatief weer! Linde heeft van de eerste cd zoveel gebaren overgehouden. Ze zegt nu (in gebaren) “Beer” als ze “Peer” wilt zien. Zijn we vandaag achtergekomen, nu dus duidelijk maken dat Beer niet hetzelfde is als peer.
Achteraf: De tweede dvd is weer hartstikke leuk en ik promoot hem ook als wij van de SDS (Stichting Downsyndroom) kern Rotterdam ergens uitgenodigd zijn om op een informatiemarkt te staan.

1 december 2007:
Vooraf: Ik heb gisteren geld overgemaakt voor de twee DVD’s. Ze zijn bestemd voor mijn zoontje Benjamin met Down Syndroom. Als ik de verhalen zo lees en hoor, moeten de DVD’s en kaartjes wel een succes worden. Ik ben benieuwd.
Achteraf: Vandaag waren de DVD’s er al . Kon niet beter want Benjamin was jarig vandaag. Van alle cadeaus vond hij de DVD’s toch wel het mooist. Enorm bedankt. Ik laat nog wel weten in hoeverre hij alle gebaren en picto’s oppikt.

28 november 2007:
Vooraf: Geen info
Achteraf: Ik heb de DVD's ontvangen en ga ze gebruiken in de klas. Werk op een ZMLK school. We maken ook veel gebruik van de gebaren van de Weerklank. Wat een mooie aanwinst nu! Complimenten! heb de site doorgemaild naar ouders en collega's.

16 november 2007:
Vooraf: Ik wil heel graag de nieuwe DVD en ook de CD-rom. We kijken er al naar uit!
Achteraf: Ook deze DVD is weer erg leuk. Peter heeft er alweer volop van genoten. Hij zit af en toe heerlijk te grinikken. Leuk om te zien.

Vooraf: Geen info
Achteraf: Hartelijk dank voor de bezorging van de dvd. De kleine meid vind hem prachtig en wij genieten weer van haar.We zijn er erg blij mee, de gebaren neemt ze goed in zich op en het helpt ons ook weer om ze te leren en met haar te comuniceren.

Vooraf: Allereerst wil ik even aan je kwijt dat mijn dochter ontzettend veel leert van je eerste dvd! echt helemaal top. Daarom zou ik deel 2 ook graag van je ontvangen. Ook daar hoor ik om mij heen veel enthousiaste papa's en mama's over.
Achteraf:

10 november 2007:
Vooraf: Graag bestel ik vier DVD's. Eéntje voor de observatiegroep op het OPD en drie voor de ouders.
Achteraf: Bedankt voor de snelle levering. De kinderen en ouders vinden hem weer erg leuk!

25 oktober 2007:
Vooraf: Graag wil ik de 2e DVD Liedjes voor Peuters en Kleuters, met gebaren, bestellen. Van de 1ste DVD hebben we al veel genoten. Het spreekt onze twee kleinkinderen erg aan. Er wordt niet alleen meegezongen, maar ook érg goed gekeken naar wat er allemaal te zien en te doen is op de DVD. Bedankt en wie weet??…..straks de 3e DVD bestellen??!!
Achteraf:

24 oktober 2007:
Vooraf: Geen info, wel al in juli geinformeerd of de tweede DVD er al was.
Achteraf: Gisteren is de DVD ontvangen, en inmiddels is hij al 3 keer ademloos bekeken! Wat een leuke DVD weer! Ook fijn dat het windgeruis nu een stuk minder is. Bedankt weer namens de kinderen van ons KDC!

23 oktober 2007:
Vooraf: Geen info
Achteraf: De DVD en de picto kaartjes hebben we inmiddels binnen. Elisa is niet meer voor de DVD weg te slaan!

17 oktober 2007:
Vooraf: Hierbij wil ik graag de DVD nummer 2 bestellen. Ik heb sinds enkele weken de 1e dvd binnen, maar het is een enorm succes. Echt geweldig. Mijn zoontje Jorg is 2,5 en heeft het down syndroom. Vanaf dag 1 heeft jullie dvd zijn aandacht getrokken. Nu, 3 weken later, doet hij alles met gebaren mee! Hij begint zelfs de gebaren voor het volgende liedje aan te geven! Hij is helemaal hoteldebotel van Peer. Waar Jorg maar een tv ziet, grijpt hij zijn neus PEER! Bedankt voor dit geweldig initiatief. Dit is echt spelenderwijs leren. Zelfs zijn twee zussen doen vrolijk mee. Wij hopen dat er nog vele dvd's mogen volgen!
Achteraf:

15 oktober 2007:
Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Hoi Jolanda, Remy vindt de DVD van jou en Peerke hartstikke leuk, Bedankt.

11 oktober 2007:
Vooraf: Onze dochter Lian van bijna 2 vindt dvd 1 fantastisch, vooral bij het liedje van "de molen"gaat ze helemaal uit haar dak! We willen dus graag de 2e dvd bestellen.
Achteraf:

9 oktober 2007:
Vooraf: De eerste dvd hebben we vorige week ontvangen en carmen wordt er helemaal blij van!! Ze herkent wat jullie zingen en zingt op haar manier met een big smile met jullie mee.
Achteraf:

8 oktober 2007:
Vooraf: Joepppppieieieieieie!!!!!!!! Een volgende DVD van Peer en Jolanda voor Joris. Daar zijn we erg blij mee. Joris vindt de DVD echt geweldig, maar voor de rest van de familie is het erg fijn dat er nu voor de afwisseling een deel 2 is.
Achteraf:

Vooraf: Allereerst wil ik je zeggen dat je DVD 1 echt een supersucces is. HEt is de enige DVD samen met TIKTAK die mijn dochter wil kijken en waarbij een lach van oor tot oor tevoorschijn komt! Echt super, juist de eenvoud en de gebaren en het rustige zingen maken deze DVD ook voor mijn dochter tot een succes (en ze zit op niveau van 6 maand dus altijd moeilijk om iets te vinden wat bij haar aansluit).
Achteraf: Maria heeft de DVD al gekeken. Niet direct de herkenning die ik gewend ben bij jullie eerste DVD (dan begint ze al te glimmen als het vogelmuziekje komt) maar wel helemaal vol aandacht. Als ze deze iets beter leert kennen komt het ook wel! Daar heb ik alle vertrouwen in. Mijn andere dochter van drie vindt hem ook super. Bedankt.

Vooraf: Wat een leuk bericht! Onze zoon Nilu van 2 jaar is helemaal weg van de eerste DVD. Zonder jullie liedjes wil hij eigenlijk ’s middags zijn boterham niet meer opeten, het werkt verslavend blijkbaar…!
Achteraf: Dank voor het toesturen van de nieuwe dvd. Ik vind hem zelf weer erg leuk, hoewel ik de eerste leuker vindt in die zin dat ik de liedjes beter ken en de eerste natuurlijker vind. Maar wie ben ik,......onze zoon van inmiddels 2,5 jaar, vindt hem opnieuw weer prachtig! Dus bedankt weer!

Vooraf: Wij hebben ook deel 1 en ik zou mijn dochtertje enorm teleurstellen als ik deel 2 ook niet in huis zou halen. Ze vind de DVD enorm leuk!
Achteraf: Deel 2 is erg leuk! Mijn dochter en zoon waren zeer enthousiast. Persoonlijk vind ik hem ook leuker als deel 1, maar goed dat is een kwestie van smaak. Onze complimenten in ieder geval.

Vooraf: De eerste dvd is zo'n succes bij Ron. Hij kijkt er bijna dagelijks naar en vindt het nog steeds geweldig.
Achteraf: De tweede dvd is bij Ron weer een succes, hij ligt telkens helemaal dubbel. bedankt.

Vooraf: Ik wil hem voor een clientje, het is een jongetje met een tracheacanule en we zijn bezig hem gebarentaal aan te leren. Elke ochtend zit hij even voor de buis Peer en Jolanda te kijken. Ook mijn kleinkinderen vinden de DVD geweldig. Als ze komen vragen ze gaan we Peer en Jolanda kijken oma.
Achteraf:

Vooraf: Heerlijk dat mijn dochter eindelijk eens goed kan mee zingen en gebaren....
Achteraf:

7 oktober 2007:
Vooraf: Onze kinderen op het dagcentrum vinden het heerlijk om naar te kijken en mee te doen/zingen. Vaak zet de groepsleiding de dvd aan in het laatste kwartier voordat ze naar huis gaan. Met spanning wachten ze dan op het volgende liedje. Het is ook een heerlijke, steeds herhaalde vorm om de TC extra aan te bieden. Dus ga ik de tweede dvd bij je bestellen!
Achteraf:

Vooraf: Erg leuk dat er een tweede is!!! Ook het zelfgemaakte speelgoed, ik kijk regelmatig op je site. Ga zo door. Peer vinden de kids ook geweldig!
Achteraf:

Vooraf: Ik kan je vertellen dat mijn zus (ze is 47 en een verstandelijke leeftijd van 2,5jaar) jullie 1e DVD helemaal fantastisch vindt. Dus wil ik ook graag het vervolg voor haar bestellen.
Achteraf:

Vooraf: Bedankt voor de tip. Een geweldig Sinterklaas kado. Nr. 1 = grijsgedraaid!
Achteraf:

Vooraf: Wat leuk dat er een tweede dvd is uitgekomen! We hoopten al dat dat zou gebeuren. Onze zoon Stijn (2 jaar met Downsyndroom) vindt de eerste dvd helemaal geweldig en het heeft hem ongelooflijk geholpen in zijn ontwikkeling van het praten met gebaren. Hij weet nog voordat het ene liedje afgelopen is welke er na komt. :-) Wat zal ie blij zijn!!
Achteraf:

Vooraf: oh wat ontzettend leuk dat jullie een 2e dvd hebben gemaakt! Onze dochter Nikki van 3 (ze heeft een overklaarbare ontwikkelingsachterstand van ruim een jaar) vindt jullie 1e dvd helemaal fantastisch! Ik kan niet wachten tot ik deze 2e DVD voor haar op kan zetten!
Achteraf: Ik wil even laten weten dat Nikki jullie 2e DVD ook helemaal geweldig vindt! Ze moet ook erg giechelen om de grapjes die Peer en jij uithalen (als hij doorblijft toeteren, of bijv met die tak op zijn hoofd!).

2 oktober 2007:
Vooraf: Leuk,we hebben er op gewacht op de dvd deel 2. Mijn zoontje die meervoudig gehandicapt is heeft deel 1 al vaak gezien en vindt hem nog steeds geweldig. Ook mijn dochtertje van 2 jaar vindt de dvd leuk.
Achteraf:

Vooraf: Wat een goed nieuws dat de nieuwe dvd er is ! Joris zal het helemaal geweldig vinden !
Achteraf:

1 oktober 2007:
Vooraf: Hallo, ik heb een zoontje, Lucas, van 3 met downsyndroom en heb DVD deel 1 ook en Lucas is er helemaal weg van :):) Daarom wil ik ook heel graag deel 2 bestellen!!!!!!! Die zal ook vast hier wel grijs gedraaid worden ;)
Achteraf: Ik heb de dvd al ontvangen, hij is weer superrrrrrrrr :)

Vooraf: Graag bestel ik de DVD Peerke en Jolanda nummer 2. Tevens graag te ontvangen de Picto's van het Word ducument graag compleet.
Achteraf: Ik heb de DVD vandaag ontvangen en de picto's gelijk geplasticiseerd. Het ziek er perfect uit. Dinsdag komt onze kleinzoon weer en ga het gelijk proberen. Dank je wel.