Reacties van ouders

Vooraf: Wegens enorm succes wil ik graag nog een keertje de beide dvd's peer en Jolanda bij je bestellen. De dvd's zijn zo vaak gedraaid dat ze beginnen te haperen !
Achteraf: Geen informatie

Vooraf: Op advies van de logopedist, wil ik hierbij graag DVD 1 bestellen. Ons zoontje heeft het Down Syndroom. Volgende week woensdag is zijn 2e verjaardag. Het lijkt me leuk om dit aan hem te geven.
Achteraf: Leuk, het “pakketje”kwam precies aan op zijn verjaardag. Dank daarvoor. Samen met zijn broers en zussen hebben we de DVD bekeken. Fijn dat er zo rustig gezongen wordt met eenvoudige begeleiding. Dan is het inderdaad beter te volgen. En we kunnen met elkaar de gebaren leren. Dat vinden de andere kinderen ook leuk. Vanochtend zei m’n dochter voor ze naar school ging: “Mam, kijk, dit is: rood, wit, blauw met gebaren”.

Vooraf: Wij willen graag de DVD nr. 1 ' Zingen met Peer en Jolanda' bestellen voor ons dochtertje Janne, zij heeft downsyndroom. Via onze logopediste hebben wij de DVD een tijdje mogen lenen en het is een groot succes. Janne is anderhalf en gaat vaak direct op de tv af en gaat dan slaan op de tv, daarmee geeft ze aan dat ze de DVD wil zien.
Achteraf: Geen informatie

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Ik gebruik je dvd al enkele jaren in mijn logopediepraktijk. Nu had ik er ook nog eentje thuis liggen en dacht: misschien vindt mijn eigen kleine meid het ook wel leuk.......sindsdien is het zo dat wanneer Bjarna 's morgens beneden komt ze meteen om Lala (dat ben jij dus!) vraagt en het gebaar voor zingen maakt. Leuk he?! Ze heeft jullie het liefst de hele dag aanstaan. Ze kan alle liedjes al goed mee gebaren en een beetje zingen (ze moet nog 2 worden). Heel leuk om te zien. Mijn zoon van bijna 5 vindt het af en toe ook nog leuk, maar dan wel DVD 2! Bjarna zoekt wanneer de DVD aangaat ook altijd even haar clown op. Peer hoort er natuurlijk ook bij. Kortom: we kijken uit naar DVD 3.

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Hallo! Ik wil even laten weten dat wij thuis ontzettend veel plezier hebben van de dvd’s van Peer en Jolanda. Door mijn werk met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking kwam ik de dvd’s tegen. Thuis bleek onze zoon Jorrit (ruim 2 en normale ontwikkeling) erg veel lol te hebben van de dvd’s! Hij vraagt regelmatig om ‘Peer en Randa’ en bekijkt de filmpjes aandachtig. Grappig is het om te zien dat hij niet meedoet met de gebaren als de dvd opstaat, maar wel als we tussendoor de liedjes zingen! Hij benoemt wel enthousiast elke picto die het liedje aankondigt. Echt leuk! Ik kan me voorstellen dat hij het over een jaar misschien saai begint te vinden, omdat de liedjes niet heel snel gaan, maar voor nu is het juist super om de liedjes te leren!

Vooraf: Vandaag was Peer te gast bij k.c. De Timp, waar mijn zoontje zit. We hebben genoten van de voorstelling van de Clini-clowns en Peer vertelde enthousiast over deze dvd. Die moeten we hebben dus……. Bij deze… Ik wil ‘m graag bestellen.
Achteraf: Teun vindt de d.v.d. helemaal te gek. Hij staat te klappen voor de t.v. en blijft de hele tijd geboeid kijken. Vorige week pakte hij z'n xylofoon en begon hij mee te spelen met de muziek. Echt heel leuk. Voor Sinterklaas willen we hem deel 2 er ook bij geven.

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Ik heb de dvd ontvangen en mijn dochter vind het zo geweldig dat ik bij deze de 2e dvd bij u wil bestellen.

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Bedankt voor de dvd en de snelle levering! Ik ga ermee aan de slag. Ik heb de dvd even opzet en deze werd meteen enthousiast ontvangen door mijn dochter dus we gaan er tegenaan! Grappig trouwens dat gezegd werd : vaders moeten ook meedoen (dat hielp hem over de streep). :) Ik laat tzt wel weten hoe de vorderingen zijn.

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Jouw DVD is een groot succes bij onze jongste zoon Jouke met een ernstige spraak-taalstoornis. Hij praat nog niet, is 2,5 jaar en gaat binnenkort naar een speciaal instituut, Viataal. Zelfs het woord 'mama' kan hij maar moeilijk aan mij koppelen als moeder, best moeilijk. De eerste weken nadat ik de DVD had gekregen, was Jouke niet heel erg enthousiast. Maar ineens veranderde dat, kwam hij met de dvd aanlopen en zei zelfs: "Peer en nana". Dan wilde hij soms 5 keer per dag naar jullie liedjes kijken. Meedoen is nog teveel gevraagd, maar hij is tenminste geboeid. De gebaren zijn voor hem herkenbaar en steeds gewoner als wij ze ook naar hem gebruiken.

Vooraf: Ik wil graag de eerste DVD bestellen. Ik werk als PPG-er en de DVD heeft al veel ouders geholpen de basis van gebarentaal te leren.
Achteraf: Ik heb de DVD ontvangen. De oudersvan mijn clientje zijn van marokaanse afkomst, ze zijn erg blij. Samen zijn ze begonnen de liedjes te zingen en het oefennen van de gebaren. Dank je wel.

Vooraf: Ik heb net het geld overgemaakt voor beide DVD's. We kennen dvd 1 alwel. Hebben we eerder bestelt bij jullie, maar daar is zoveel meegedaan, dat er nu dus een grote kras opzit, en hij het niet meer doet. We hadden hem toendertijd voor ons mcg zoontje gekocht, maar onze dochter (die volgende week 3 wordt) vond hem nog leuker. En nu wilde ze visje, visje van peer en jolanda hebben. (Ze heeft Peer verschillende malen op het kdc, in het zh. en tijdens de cliniclownstheatertour gezien, en dat had ze dus onthouden...) dus vandaar...
Achteraf:

Vooraf: Hallo actievelingen!! Wat een geweldige DVD! Heel graag wil ik de eerste DVD bestellen voor mijn 3 jarige dochter. Zij is gek van muziek maar kan niet meer als wat op en neer bewegen. Hopelijk is jullie DVD een mooie stimulans om meer met haar handjes te gaan doen. Dank voor jullie moeite!!!!!
Ik ben heel benieuwd, net vandaag op de bieb mijn eerste boek geleend met gebaren, ik ben nogal nieuw in de wereld van "de gehandicapte". Vol verbazing heb ik jullie uiterst creatieve vindingen en maaksels gezien, wauw. Dank voor jullie stimulans en op deze wijze ook steun!!!
Achteraf: De DVD is heelhuids aangekomen. We hebben er vanmorgen samen naar zitten kijken en er zo van genoten! Echt geweldig. Ik heb gelachen en meegezongen en Emma zat heel gefasineerd te kijken. Zoiets heeft ze nog nooit gezien. Het leuke is onder andere voor haar dat het zo naadloos aansluit bij alles wat ze nu leert sinds ze nu 2 maanden op een medisch kinderdagverblijf is. De gebaren natuurlijk en de liedjes bij eten en drinken enzo. Echt een schot in de roos. DAnk je wel nogmaals voor je inzet! Alle andere dingen van jullie site komen voor mij wel, nu eerst deze heerlijke dvd waar we vanaf nu ben ik bang een paar keer per dag naar moeten kijken!!!!

Vooraf: Zijn de gebaren die jullie gebruiken volgens de NGT? Aangezien mijn zoontje van 3 goed met deze gebaren praat, en ik niet weet in hoeverre het verwarrend is als er andere gebaren worden gebruikt...
Achteraf: Wauw! Wat een succes de dvd zeg!! Luuk is er niet meer bij weg te slaan! Doet ŕlles mee, ook de liedjes die hij niet kent! Super! Niet alle gebaren komen overeen, maar dat is dan maar pech, hij vindt het echt geweldig :-D

Vooraf: Ik werk al 30 jaar op zonhove in Son, een huis voor meervoudig gehandicapten kindertjes, ik ben zelf werkzaam op een groep van 10 kindertjes in de leeftijd van 6 tot 30 jaar, ze kunnen zo genieten van liedjes bij ons komt ook regelmatig enkele cliniclowns. Nu wil ik erg graag de dvd bestellen voor peuters en kleuters, met gebaren. Verder een vraagje of jij de picto's kunt sturen zodat ik ze zelf kan printen en sealen.
Achteraf: Ik heb de dvd bij ons op de groep al verschillende keren laten zien de kinderen vinden hem helemaal geweldig. echt een succes, ze kunnen er niet genoeg van krijgen. De picto plaatjes daar ben ik nog mee bezig ,maar ik denk dat ook dat gaat lukken .aangezien wij binnen onze groep alleen maar met picto.s werken. Wij kijken al uit naar de volgende d.v.d.

Vooraf: Ik geef als logopedist ook cursus aan ouders die (weerklank-) gebaren gebruiken voor hun kinderen. Een moeder van een kindje die ik behandel is heel enthousiast en stuurde mij de informatie. Ik begrijp dat de DVD voor eigen gebruik is gemaakt en onverwacht succesvol. Komt er nog meer? Sinterklaas en Kerst?
Achteraf: Reeds 3 kinderen in mijn praktijk zijn door jouw dvd de gebaren echt gaan gebruiken, dank daarvoor.

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Vorig jaar heb ik de DVD bij je besteld en het is hier thuis een groot succes. Niet alleen voor onze zoon Daan voor wie hij bedoeld is, maar ook zijn jongere zusje beleefd er veel plezier aan en leert zo spelenderwijs al aardig wat gebaren.

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Ik wilde even doorgeven dat de DVD een groot succes is. Ons zoontje Sam (bijna 3) wil hem steeds opnieuw kijken. Hij geeft dit (uit zichzelf) aan door het gebaar "clown". Hij kan niet meezingen maar doet af en toe mee met de gebaren. Ook Daan van bijna 6 en Mees van 1 jaar vinden de DVD leuk. Daan zegt wel dat hij het echt heel kinderachting vindt, maar komt toch steeds even meekijken en zingen op de bank.

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Ik zou nog even laten weten hoe Max de dvd en cd vind. Nou het is een groot succes. Als ik hem voor de tv zet dan is hij meteen geconcentreerd en kijkt af en toe naar mij met een lach, zo van dat is leuk he mam. Max is nu anderhalf en heeft down syndroom. Op aanraden van de logopediste heb ik deze dvd besteld en Max en ik zijn erg enthousiast.

Vooraf: Ik hoop dat we alles dan voor 30 septeber in huis hebben, want dan wordt onze zoon 7 jaar.
Achteraf: De DVD zingen met Peer en Jolanda is bij ons thuis een groot succes zowel bij Mathieu mijn meervoudig gehandicapte zoon die ook ernstig slechthorend is, hiervoor laat hij zijn hoorapparaten wel in zijn oren zitten, anders haalt hij die er erg vaak uit. Als ook bij zijn broertje van bijna 2,5jaar die komt vragen om "clown zingen???" en die alle liedjes meezingt en ook de letterlijke teksten van clown meedoet of spontaan een heel stuk los laat horen.

Vooraf: Graag wil ik voor mijn kleinzoon Olaf de DVD bestellen.
Achteraf: Wanneer Olaf bij ons is zingen we altijd samen de hele DVD lang. Ook zijn de bewegingen die Olaf doet steeds beter. Dat zijn gelukkig dezelfde welke hij leert op school De Rijndam te Rotterdam.

Vooraf: Voor mijn zoontje Thijs bestel ik graag jullie DVD en stickers. Ik weet zeker dat het een success zal zijn!
Achteraf: We hebben de DVD vanmiddag uitgepakt en Thijs (3,5) heeft het heel stilletjes bekeken en beluisterd. Zijn broer Niek (bijna 2)stond met zijn neus tegen de TV, benoemde elke picto en was heel enthousiast. Toch was het Thijs die heel duidelijk aangaf de DVD nog een keer te willen zien. Samen met papa hebben ze nog een keer de liedjes gezongen. Ik denk dat we er verslaafd aan gaan raken. Thijs staat nu heel erg open voor zang, nabootsing van woorden en ook gebaren. De meeste liedjes hebben we al heel vaak gezongen en kent hij dus ook. Mooi oefenmateriaal dus. Ook heel leuk om via de DVD de familie en oppas verder bekend te maken met gebaren en manier van brengen. Veel dank daarom voor dit mooie initiatief van jou en Peer!

Vooraf: Bestelling voor tyltyl-school
Achteraf: Zojuist zag ik dat de DVD in mijn postvak zat. Heb gelijk even gekeken en het ziet er erg leuk uit. Zeker bruikbaar voor onze doelgroep!

Vooraf: Via via ben ik op jullie site gekomen van Daan. We hebben zelf een dochtertje met een aangeboren hersenafwijking: lissencephaly. Ze is nu 2,5 jaar en heeft ook de computer ontdekt. Het lijkt me heel leuk om met haar aan de slag te gaan met de Dvd. Graag bestel ik het hele pakket: DvD/cd-rom/cd en picto kaartjes.
Achteraf: Bedankt voor het toesturen van het hele pakket (Dvd, cd rom enz…). Nienke vindt de plaatjes en liedjes op de compu heel erg interessant. Op de tv moet ze nog even wennen.

Vooraf: Mijn zoon van 4 heeft het Syndroom van Down en graag zou ik voor hem deze DVD willen bestellen
Achteraf: Wat een ontzettend leuke DVD zeg. Ook mijn zoon van twee is er helemaal weg van. Op school van Mitchell hebben ze de DVD ook in de klas laten zien. Wat een goed initiatief van jullie!

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: We hebben de DVD, CD en CD-ROM ontvangen en ook de Pictoplaatjes. Onze dochter (3 jaar) vindt de DVD en CD prachtig, ook onze zoon van 4 vindt het prachtig!

Vooraf: Graag wil ik langs deze weg bestellen: de DVD "zingen met Peer en Jolanda" en de bijbehorende c.d. plus de bijbehorende pictokaarten groot voor onze ZMLK-school.
Achteraf: De bestelling is goed aangekomen! We vinden het voor "onze kinderen" een goed bruikbare dvd, vooral i.c.m. de picto's.

Vooraf: Ik ben de mama van een kindje van 5 jaar oud en een kindje van 2 jaar, de jongste heeft het downsyndroom en ik wil heel graag de dvd van jullie bestellen. Ik kreeg deze leuke tip van een andere moeder die ook een downkindje heeft. Zij vind hem geweldig en haar (down) dochtertje des te meer!
Achteraf: Jullie DVD is een groot succes!!! Het liefst klimt Lucas IN de TV naar jullie toe... Lucas (2,5 jaar - downsyndroom) heeft nog nooit zo lang stil voor de TV gezeten, dat komt ook omdat de liedjes langzaam gezongen worden!!!!!!! Bedankt voor de prachtige DVD!!!!! Heel veel succes met jullie werk!! Groeten aan Peer (die het op de DVD ook erg leuk doet). Zelfs onze oudste zoon van 5 vind de DVD leuk!!!

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Ik heb je dvd vorig jaar besteld. Linde heeft hem ongeveer al "grijsgedraaid". Ze leert er zoveel van, vandaar dat ik er zo enthousiast over ben! Ik raad hem dan ook bij veel ouders met een kind met het downsyndroom aan. Zelfs de logopediste heeft er een aantal bij je gekocht! Dus in Zuid-Holland zullen er wel veel dvd's van je te zien zijn, maar zo leren ouders (waaronder ikzelf) ook gebaren! Het eerste gebaar dat Linde kende (en ik niet!) was "Het is tijd". Als ze nu ergens mee klaar is, wijst ze op haar polsje en dan vindt ze dat het tijd is. Geweldig!!!! Heb je nog veel dvd's in voorraad, want ik denk dat ik er binnenkort nog eentje bestel om hem gewoon in voorraad te hebben, als er iets misgaat met die andere.

Vooraf: Zou jij mij deze DVD kunnen toesturen? Volgens mij gaat mijn zoontje hem fantastisch vinden. Ik heb zelf ook twee jaar geleden geprobeerd om iets soortgelijks met de weerklank te bewerkstelligen maar dat is helaas een stille dood gestorven. Wat goed dat het jou met de CliniClowns wel is gelukt.
Achteraf: Ik heb de DVD goed ontvangen. Het is een dikke hit hier. Ik had het zelf na twee keer wel gezien maar de jongens konden er geen genoeg van krijgen. Wel 5 keer achterelkaar kon het hun boeien!

Vooraf: Hoi, Ik wil graag de dvd bestellen voor mijn pleegzoon met downsyndroom
Achteraf: De dvd is zeer goed ontvangen. Mijn pleegzoon en onze eigen peuter vonden het geweldig. Bedankt!

Vooraf: Ik ben moeder van Emma, 2,5 jaar. Emma heeft een handicap en zit hierdoor op het een rev.centrum. Via de logopedist en via de site voor ouders met kinderen met cp, heb ik gehoord van jouw dvd met gebaren, helemaal te gek. Emma kan niet praten, maar is helemaal gek op zingen, vooral als er voor haar wordt gezongen en ze doet al wat gebaren mee. Dit lijkt mij de perfecte combinatie voor haar!!
Achteraf: Ik heb inmiddels je dvd ontvangen en Emma vind hem helemaal leuk!!! Succes dus!!

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Vorige week hebben wij de DVD van je ontvangen en ik wilde even laten weten dat we er erg blij mee zijn. Onze dochter met Down syndroom (2 jaar) swingt lekker mee. Ze pikt de gebaren van ons op (ja de mama's en de papa's doen natuurlijk ook mee) maar doet dan later wel zelf mee met de DVD. "In de maneschijn" is de grote favoriet, die kan ze al bijna helemaal meedoen.

Vooraf: Ik wil graag de dvd met liedjes met gebaren, en de bijbehorende CD-Rom bestellen. Onze dochter (5 jaar) heeft het Williams Syndroom en is gek op muziek
Achteraf: Wij hebben de dvd ondertussen heeeeeelllll vaaaak gezien. En onze dochter vind het dus heel leuk. Ze kan bijna de hele dvd al uit haar hoofd, inclusief de gesproken tekst. Ze vraagt ook bijna iedere dag naar de dvd van de clowns.

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Hallo jolanda, ik zou het leuk vinden als er een tweede deel zou komen van Zingen met Peer en Jolanda. Mijn kleinzoon vind het grandioos.

Vooraf: Ik hoorde van deze dvd op de down mailgroep (mailgroep voor ouders met een kindje met downsyndroom). Ik heb het voorstukje bekeken, en hij lijkt me harstikke leuk. Ik wil hem graag bestellen voor mijn kinderen.
Achteraf: Ik heb de dvd inmiddels ontvangen waarvoor mijn dank. De kinderen vinden hem echt helemaal geweldig. Ze proberen mee te zingen en doen ook gedeeltelijk de gebaren mee.... echt heerlijk om te zien. Mijn zoontje van ruim 1,5 jaar roept steeds "mama pipo aanzetten" en dan roept mijn dochtertje van bijna 3 met downsyndroom "ja ja ja..." ha ha. Soms worden we een beetje gek van pipo en dan zeggen we maar dat hij even gaat slapen hi hi.....
De cd hebben we nog niet geluisterd maar ik denk dat er snel herkenning zal zijn.

Vooraf: Graag ontvang ik de DVD voor mijn dochter Nina die meervoudig gehandicapt is.
Achteraf: Ik wilde je nog even laten weten dat onze dochter Nina erg geniet van de DVD. We hebben hem nu ruim een half jaar en ze kent de volgorde van de liedjes bijna uit haar hoofd. Ze neuriet de begintoon van de dwarsfluit als ze de dvd wil zien en verder heeft ze erg veel plezier om Peer.

Vooraf: De dvd met kinderliedjes lijkt me erg geschikt voor de mensen waar ik mee werk. Mensen met epilepsie, een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Waarbij ook soms sprake is van autisme.
Achteraf: We hebben de DVD al even uitgeprobeerd, en wat meteen opviel was dat een jongen die normaal niet geboeid is door TV nu bleef kijken en mee ging doen. Ik verwacht dat ook onze bewoners veel plezier gaan hebben met deze DVD. En als we er wat langer mee gespeeld hebben laat ik zeker nog wat horen.

Vooraf: Het lijkt me een leuke, leerzame DVD. Ik wil hem graag bestellen voor mijn dochter.
Achteraf: Ik wilde je even laten weten dat ik de DVD heel erg leuk vind en ook leerzaam. Mijn dochter is er helemaal weg van. Ze gaat steeds meer en beter meezingen.

Vooraf: Via de Downsyndroom mailgroep heb ik gehoord van je geweldige DVD en bijbehorende CD! Fantastisch dat iemand zich zo inzet en dit deelt met anderen. Ons zoontje is verzot op liedjes en muziek, kan niet praten maar kent al vele tientallen gebaren, dus echt iets voor ons.
Achteraf: Nou, het is nu al een enorm succes, jouw DVD. Geweldig leuk vinden we hem. Indy geniet er op en top van. In de paar dagen tijd dat we hem nu in huis hebben, heeft hij hem zeker al 25 keer (als het niet meer is!) gezien. Iedere keer als hij de kans krijgt staat hij te drensen bij de tv (hoewel hij nooit zo tv liefhebber was) en moet de DVD op. O, wee, als er een ander programma op is! Hij vind het echt geweldig, keer op keer en doet nu al behoorlijk mee. Het is nu al een goede hit, ook al kent de rest van het gezin nu alle liedjes van binnen en van buiten!

Vooraf: Ik ben er al zo lang naar op zoek vor mijn dochtertje met downsyndroom!
Achteraf: Isis is de DVD nu al voor de 2de keer ademloos aan het bekijken en ik zag dat ze af en toe al mee doet met de gebaren. Taal is (nog) zo moeilijk voor haar, je kan echt zien dat gebaren plus muziek een goede ingang is. Dank dus!

Vooraf: Mijn zoon Gijsje van 3 jaar heeft meervoudige gehandicaps, zodoende kreeg ik deze url van zijn ergotherapeute / fysio van de Maartenskliniek in Nijmegen. Enfin, graag wil ik de dvd voor Gijs bestellen, hij zal dat "Boem" en veel meer vast heel leuk vinden. Hij doet de doventolk bij 't journaal ook na.
Achteraf: Gijs vindt de DVD geweldig. Meestal laat ik hem uit 2 dvd's kiezen, voor de grap en omdat hij ziek was één keertje uit alle 12, en ja hoor, "mammajoojannna en eus" (=neus) Hij pikt er ook gebaren van op die wij niet zo veel bezigen, je grijpt blijkbaar toch vaak naar hetzelfde. (krokodil b.v. die komen we niet zo vaak tegen en dat gebaar biedt Gijs hier nu eigenlijk aan ons aan, sinds de DVD) Ik vindt hem zelf ook heel inspirerend, de kleuren b.v daar vond ik maar geen gelegenheid voor om ze leuk toe te passen, niet te schoolmeesterig, en dan zie je het dus letterlijk voorgedaan op die DVD, oh, ja natuurlijk, dat liedje van de paddestoel ken ik, vanzelfsprekend, en die gebaren ook, ik had alleen dat linkje nog niet. Oh, en die scene waar je naar Peer zijn billen kijkt, (alles wat je hebt mag je laten dansen) eigen vondst of ingeregiseerd, geniaal, dat stukje is iedere x weer lachen voor Gijs en zijn vriendje. (dit enthousiaste vriendje is overigens niet-gehandicapt)

Vooraf: Ik werk op een KDC met gehandicapte kinderen, en wij willen graag de DVD en CD-rom bestellen.
Achteraf: We hebben het pakje ontvangen, en gelijk de DVD bekeken, met de kinderen. Wat leuk zeg! Een aantal kinderen zaten met open mond te kijken, anderen deden gelijk mee met de gebaren! Geweldig!

Vooraf: Ik heb een zoontje van 2 jaar en 3 mnd. Hij heeft een flinke achterstand, maar wat hij precies heeft is niet bekend. via iemand kreeg ik de tip over je site. Ron vind liedjes geweldig en omdat hij niet kan praten proberen we zoveel mogelijk met gebaren. Ik zou daarom ook dolgraag de DVD willen hebben.
Achteraf: Ik heb de DVD ontvangen, en hij is al meerdere malen bekeken. Niet alleen Ron maar ook de 2 oudere zusjes vonden het erg leuk. Bedankt

Vooraf: Monica en ik kijken naar de dvd uit. Ik ben reuze benieuwd hoe Monica er op reageerd.
Achteraf: Bedankt voor je ontzettende leuke dvd. Monica, wij zelf ook,vinden hem heel erg leuk.

Vooraf: Graag wil ik de genoemde DVD bestellen voor mijn zoontje van 2,5 jaar.
Achteraf: De DVD is een groot succes. Onze zoon (bijna 3) veert op als ik zeg 'Peer en Jolanda'. Hij kijkt aandachtig de hele DVD uit en herkent de liedjes (en begint langzaamaan ook aan de gebaren!). Jammer genoeg eet hij het hele doosje, boekje en plaatjes er bijna bij op (maar gebruikt wordt het!)

Vooraf: Ik ben moeder van Sander (6) en Frank (4). Sander is autistisch en heeft een verstandelijke beperking en Frank is geboren met een open rug en een groot waterhoofd, waardoor hij geestelijken lichamelijk gehandicapt is (ook een MCG kindje). Frank heeft op de dagbesteding met veel plezier naar jullie dvd gekeken. We willen hem graag bestellen. We denken dat we er voor onze beide zoons veel plezier van kunnen hebben!
Achteraf: De DVD en de CD zijn een groooooot succes!!!!!! Nogmaals hartstikke bedankt, ook Peer bedankt!!!

Vooraf: Wij hebben zelf twee zoontjes die beperkt zijn en deknen dat ze dit geweldig vinden dus wachten we met spanning op de postbode.
Achteraf: Je DVD is binnen en onze jongens hebben echt genooooten. Na 4 jaar telletubbies wist ik niet wat ik zag toen Joris vol overgave zat te kijken en de liedjes herkende. Rens is een echt feestbeest en die geniet altijd van muziek dus echt een super DVD en gaat mee op vakantie naar de zee. Ik weet nu ook zeker dat onze mannen rijp zijn voor het pictogrammenbord waar ik nog aan moet zien te komen. Ik hoop dan ook dat je snel een andere gaat maken met Clown Peer.

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: De dvd is bij Joris inmiddels helemaal favoriet. Hij kwam precies op het juiste moment, want hij is heel erg bezig om geluidjes en gebaren na te doen. Het is heel mooi om te zien hoe hij zo ineens weer een gebaartje nadoet. Bijv. Maak nu een buiging, dan gaat hij met zijn hoofdje op zijn blad en weer omhoog. Echt geweldig om te zien hoe hij geniet. Komt er nog een deel 2 van de dvd???????????


Vooraf: Mijn zoontje is meervoudig gehandicapt en erg belangstellend voor liedjes vooral met gebaren.
Achteraf: Onze Reinbert vind hem erg mooi. Wij snappen nu ook de bewegingen die hij bij sommige liedjes doet. Ook de andere kinderen van 5 en 1 jaar vinden hem leuk. We hebben hem inmiddels denk ik al wel zo'n 20 keer gezien.

Vooraf: Onze Max van 5 jaar zit al een paar dagen te mokken en wellicht is zo iets nieuws prima geschikt om hem vlot te trekken.
Achteraf: Hij knapte er helemaal van op. Vooral de gebaren vindt hij erg leuk en zijn ook herkenbaar voor hem.

Vooraf: Ik denk dat het precies is wat we zoeken voor onze dochter.
Achteraf: De DVD vinden we erg duidelijk en met name onze oudste zoon (bijna 3 jaar) vindt hem fantastisch. Lisanne reageert er nauwelijks op, maar dat heeft waarschijnlijk zijn tijd nodig. Wel vind ze het leuk als ik met haar handjes meedoe en zing. Mocht je in de toekomst nog meer DVD's gaan uitbrengen dan houden wij ons van harte aanbevolen.

Vooraf: Ik ben de moeder van een bijna 12 jarige zoon met een geestelijke handicap die nog het blijst gemaakt kan worden met eenvoudige liedtjes en levende beelden, dus ik denk dat dit een topper voor hem kan worden.
Achteraf: Heb gister rustig met Stijn de DVD bekeken, Stijn reageerde er leuk op.

Vooraf: Ik heb een zoontje van 2,5 jaar met een ontwikkelingsachterstand van ruim 1 jaar, dat komt omdat hij het eerste jaar telkens ziek was. (luchtweginfecties, waarvoor beademing nodig was). Omdat hij zo'n forse achterstand heeft en daardoor een leeftijd van ongeveer 1-1,5 jaar heeft willen ze hem nog niet dwingen met logopedie. Maar hij vindt liedjes zingen zo leuk en hij heeft heel veel interesse voor taal vandaar dat ik de dvd besteld heb. Zo kan ik zelf met hem gaan oefenen.
Achteraf: Gerjan vindt de dvd heel leuk want hij kan heel lang met open mond zitten kijken wat er allemaal gebeurt op de dvd. Soms moet hij gewoon lachen om de gebaren. Het zingen met gebaren spreekt hem erg aan en onze andere zoon van bijna acht vind hem ook leuk.

Vooraf: Ik vind de dvd best wel prijzig. Kan ik ergens een voorproefje zien of horen zodat ik een beter idee heb van wat ik.
Na voorproefje gezien te hebben: Ziet er leuk uit. Ik zal het geld naar je overmaken. Ben benieuwd naar de rest.
Achteraf: Loes heeft je dvd net met haar broertje Joep bekeken. Loes herkende de liedjes en begon bij “in de maneschijn” spontaan mee te “zingen” en klappen. Ze vond de dvd dus erg leuk. Joep moest steed lachen om de clown. Wij zijn kortom erg blij met je dvd omdat liedjes en muziek altijd erg goed werken bij Loes. Jammer dat er af en toe veel achtergrondgeluid was (veel wind, auto´s), maar dat is het enige minpuntje. Petje af, ik zal hem zeker aanraden bij andere ouders.

Vooraf: Ik ben logopedist en werk in de kinderrevalidatie. Ik zou het graag voor de groep willen aanschaffen.
Achteraf: De dvd is erg leuk, mijn eigen zoon kijkt er ook graag naar! Ik heb in onze werkgroep logopedie aan anderen verteld dat het een leuke dvd is, wie weet krijg je nog meer bestellingen!

Vooraf: Ons zoontje vindt dit echt te gek, dat weet ik zeker. Hij is heel erg geinteresseerd in liedjes met gebaren en probeert het ook na te doen.
Achteraf: Nou Joris vindt de dvd heel erg leuk ! De eerste paar keren keek hij vol verbazing en was er stil van. Nu gaat hij liedjes herkennen, dat merk je aan hem (hij kan niet praten). Hij wordt dan helemaal vrolijk. Vooral het eerste liedje: met de vingertjes. Dat kent hij van zijn dagverblijf. Als hij dat hoort wordt hij helemaal blij. Ook In de Manenschijn kent hij goed. Dat zingen we heel vaak voor hem en hij probeert de gebaren ook mee te doen. Kortom, de dvd is een succes, ook zijn grote zus van bijna zeven vindt het nog heel interessant. Ze probeert de gebarentaal te leren die jullie gebruiken. Mocht er een vervolg komen hou ik mij aanbevolen.

Vooraf: Wat een ontzettend goed en leuk product heb je ontwikkeld!! Onze jongste dochter is nu twee jaar en verstandelijk gehandicapt. Ik zou heel graag jouw dvd willen bestellen.
Achteraf: Ik wilde je nog even laten weten dat ik de dvd heel erg leuk vind. Hoewel mijn jongste dochter (twee jaar, moeilijk instelbare epilepsie en verstandelijk gehandicapt) de liedjes erg leuk vindt pikt zij de gebaren nog niet op maar ook mijn oudste dochter van vier vindt hem helemaal geweldig! Zo kunnen ze er samen van genieten en worden de gebaren voor de oudste steeds normaler.

Vooraf: Ik zou graag de dvd bij je willen bestellen voor de kinderen in mijn groep. Ik werk op een kinderdagverblijf voor kinderen met een lichamelijke en/of een verstandelijke handicap.
Achteraf: Ik heb de dvd ontvangen en die dag direct met de kindjes in mijn groep bekeken. Fantastisch! Ze zaten met open mond te kijken en er was zelfs een kindje die enkele gebaren al immiteerde. Heb hem 's middags meegenomen naar huis en aan mijn tweejarige zoontje laten zien. hij genoot! Vond de instrumenten ook prachtig. Hij herkende de liedjes natuurlijk van het kinderdagverblijf waar hij heen gaat. Maandag neem ik de dvd weer mee naar mijn werk en laat hem op het kinderdagverblijf circuleren zodat meerdere groepen er van kunnen genieten.

Vooraf: Graag wil ik de DVD zingen met peer en Jolanda bestellen voor onze zoon, met een spraakstoornis. Hij vond het korte filmpje al erg leuk vooral omdat hij deze van school kent.
Achteraf: Sacha vindt hem erg leuk dus het is een groot succes. Als je nog eens zoiets op gaat nemen zou ik het graag van je horen, dan zijn wij weer van de partij.

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Muriel, één jaar, is er echt nog te klein voor en mijn zoon, Jonathan van vier vond het één keer leuk maar vindt het te kinderachtig. Misschien is het voor kinderen tussen de twee en drie jaar zeer geschikt of voor kinderen die wat achter zijn.... Ik hoopte dat mijn zoon eens iets anders wilde zien dan al dat geweld (tekenfilms) maar helaas....

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: De kinderen moesten even wennen, maar hebben met open mond zitten kijken. De jongste, 1,5 jaar, vindt muziek erg leuk, hij heeft echt genoten. Annabel, bijna vier en heeft het syndroom van Apert, is daar wat verlegener in, vond het ook echt leuk. ik hoop dat het haar stimuleert meer te zingen, ze durft niet zo goed.

Vooraf: Wat een SUPER idee. Onze dochter Anouk is helemaal gek van kinderliedjes. Wij hebben zo vaak gezegd waren er maar dvd's van en dan ook nog met voor haar de bekende gebaren. We willen er heel graag een bestellen, want anouk was al enthousiast over het kleine download stukje.
Achteraf: Ik had beloofd om nog even te reageren hoe anouk (bijna vier) de dvd kinderliedjes vond. Nou, ze is er helemaal weg van hoor. Ze ''zingt'' sommige liedjes al vrolijk mee. Ze heeft hem zaterdag voor haar sinterklaas gehad, en sindsdien staat hij elke dag wel drie keer op. Zelf vind ik sommige liedjes wel zuinig wat gebaren betreft, en dat vind ik jammer. Ik had wat de gebaren betreft gewoon wat meer verwacht, maar hij is voor anouk en die geniet volop van die gekke Peer en vrolijke Jolanda.

Vooraf: Ik las vandaag in het brabants dagblad dat je een dvd hebt uitgegeven met kinderliedjes. ik heb een paar minuutjes geluisterd en herken het helemaal. mijn dochter van 19 luistert veel naar muziek en kijkt graag tv. Vooral liedjes van Bassie en Adriaan en K3 zijn favoriet. ik wil hem graag bestellen.
Achteraf: Afgelopen zondag heeft mijn dochter jullie dvd voor de eerste keer gezien. Na 3 liedjes gaf ze aan dat ze een andere dvd wilde zien, maar toen wij zeiden dat die nog even moest wachten en we hem in de kast hebben gelegd, ging ze er eens echt voor zitten en heeft in een ruk de hele dvd afgekeken. Ze maakte soms zelfs de gebaren mee (in de maneschijn) en gaf met twee duimen het oke gebaar. ook de maat werd meegezwaaid. het was helemaal geweldig. In jaren niet zo'n goed cadeau gekocht. Het zijn voor haar heel bekende liedjes want toen ze nog op de korf in megen zat, zaten deze liedjes ook in het repertoire van het korf-koor (groepsleiding die een casettebandje hebben volgezongen) en deze vindt ze na zoveel jaar nog steeds geweldig. Hardstikke bedankt.

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Siebe geniet op en top van de dvd. Wanneer komt de 2e uit?

Vooraf: Geen informatie (logopedist)
Achteraf: De dvd is trouwens erg leuk en goed ontvangen op het AC. Ik heb de groepsleiding er van op de hoogte gesteld en ze zijn enthousiast. Een leuke stimulans voor de begeleiders om (meer) gebaren te gaan maken. Sinds kort is ons AC verbouwd en hebben we een ruimte waar we dvd's kunnen draaien via een beamer, dus lekker groot op de muur, en rondom geluid. De cliënten vinden het geweldig, evenals het personeel :)

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Toen wij de dvd voor Ruben thuisgestuurd kregen, vroeg je om te laten weten wat Ruben ervan vond. Nou, helemaal geweldig. Hij roept nu steeds "clown kijken". Het is een soort "rustpunt" geworden na een dag hard werken op het mkd.En sinds een week of drie begint hij nu ook uit zichzelf liedjes te zingen. ("met de vingertjes" en "hoedje van papier" en "rijden in een wagentje"). M.a.w. GEWELDIG!

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Nog bedankt voor de DVD, Echt super. De kids vinden hem geweldig (ook onze "gezonde" jongste).

Vooraf: Ik bestel graag uw DVD met kinderliedjes voor ons gehandicapte vijfjarige zoontje Tiuri.
Achteraf: Tijdens de kerstvakantie had ik gelegenheid de DVD met Tiuri te bekijken. Hij heeft hem inmiddels al een aantal keren met heel veel plezier bekeken en ik vind hem ook erg mooi en goed afgestemd op de doelgroep, in ieder geval op Tiuri. Wij zijn er dus erg blij mee.

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Ons kleinkind Jasper geniet al volop van de dvd. Het is een schot in de roos. Hij is pas 20 maanden en geniet erg van muziek. Diverse liedjes kan hij met de geleerde gebaartjes al helemaal meedoen als er met hem meegezongen wordt. Hij kan nog niet voldoende praten om zelf te zingen maar dat is geen bezwaar. Hij danst en gebaart wel mee.

Vooraf: Onze Jason is er nog niet aan toe maar een klasgenootje van hem wel.
Achteraf: Hij vind de DVD hartstikke mooi. Is er heel blij mee, heeft het zelfs naar het kinderdagcentrum meegenomen om het iedereen te laten zien.

Vooraf: Ik wil graag de DVD bestellen, het lijkt mij wel wat voor mijn zoontje!
Achteraf: Ik wil je nog bedanken voor de dvd, die ik in oktober heb besteld. Mijn zoontje Jeroen kijkt er graag naar, zijn oudere broer van 5 jaar zingt dan mee.

Vooraf: Ik zou graag een aantal dvd's willen bestellen. Ik ben werkzaam op de een school voor speciaal onderwijs en het lijkt ons heel leuk om dit voor de jonge leerlingen aan te schaffen.
Achteraf: Het is een tijdje geleden maar ik vond het toch leuk om nog even te laten weten dat de dvd's en cd's heel goed bevallen. De kinderen zijn er helemaal dol op. Als ik het hoesje pak dan roepen ze al: "hé peer en jolanda!" Kinderen beginnen spontaan mee te gebaren en zelfs kinderen die veel moeite hebben met spraak, maken geluiden en "zingen mee". Een echt succes dus en we hopen op een vervolg.

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: DVD ontvangen, erg leuk, Pleun (mijn zoontje) kijkt nog een beetje vreemd ernaar (ik bedoel eerder verbaast zo van “dat heb ik eerder gezien”), je ziet dat hij veel herkent van de gebaren die hij op school (vroegbehandeling creche) leert of liedjes die we hier thuis zingen.
Mn dochter vind het ook bere-interessant die gebaren. Vanmiddag was Pleun bij oma en had ik de DVD voor haar vast opgezet, kijk ik om een hoekje en zit ze met haar poppen in een kringetje als juffie de gebaren na te doen (m'n dochter is bijna 4) voor de poppen.

Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Afgelopen weekend heb ik voor mijn verjaardag de DVD gekregen van Peer en Jolanda. Voor mijn meervoudig gehandicapt zoontje van drie jaar oud.
Onze Daan vindt dit schitterend en de dvd is vandaag ook meegegaan naar het aangepast kinderdagverblijf waar hij drie dagen per week vertoeft. Het enige wat ik eigenlijk wilde vertellen is dat ik de dvd erg leuk vind (niet altijd even stemvast, maar daar merkt Daan niets van).