Reacties van ouders

We horen graag je reactie via een mailtje!

24 november 2014
Vooraf: Ik was opzoek naar een leuk kadootje voor mijn neefje. Nu kom ik de dvd de wereld van koos tegen op u website. Graag zou ik deze bestellen, maar heb ik deze dan binnen voor het weekend zodat het nog mee kan in de Sinterklaas kadootjes.
Achteraf: Geen info

12 mei 2014
Vooraf: Geen informatie
Achteraf: De DVD is niet alleen leuk voor ons gehandicapte zoontje, maar ook zijn kleine broertje smult ervan. Hij komt zelf aan met de doos, of het op mag!

20 februari 2014
Vooraf: Graag wil ik de dvd van Koos bestellen. Ik kijk regelmatig op jouw site, doe ik allemaal weer leuke ideeŽn op. De andere dvdís heb ik ook al, kinderen genieten er van op de Pino-groep (EMB-groep waar ik een begeleidster van ben).
Achteraf: De dvd ontvangen, meteen bekeken, erg leuk gedaan! Zo leuk, dat er ook steeds meer voor deze doelgroep is te verkrijgen. Morgen ga ik werken op de zaterdagopvang en ben benieuwd hoe de kinderen gaan reageren....
Kinderen van mijn groep en de zaterdagopvang vonden het geweldig, kinderen reageren er leuk op, mooie muziek en heldere,duidelijke tekeningen. Dikke pluim voor jullie. Wij wachten weer af......

14 januari 2014
Vooraf: Graag wil ik de DVd bestellen van De Wereld van Koos. (Door Casemanager EMB/ MVG)
Achteraf: Een mooie leerzame DVD!

12 december 2013
Vooraf: Geen informatie
Achteraf: De dvd is Geweldig, Andrea en Felix hebben hem intussen al vier keer gezien... Samen met mij want ik geniet mee!

3 december 2013
Vooraf: Ik las in de krant over deze dvd. De dvd sprak me direct aan, ik vind het een geweldig initiatief. Ik heb tot vorig jaar met veel plezier gewerkt in een kinderdagcentrum vnl met kinderen met een meervoudige beperking en een laag ontwikkelingsnivo. Nu ben ik met vervroegd pensioen maar ga nog regelmatig naar het kinderdagcentrum. Ik denk dat zij de dvd erg leuk zullen vinden.
Achteraf: Vandaag heb ik de zending gekregen. Ik vind hem geweldig.

2 december 2013
Vooraf: Door een collega werd ik geattendeerd op het artikel ďCavia Koos van boek naar dvdĒ in het Brabants Dagblad. Ik ben werkzaam als regiomanager bij een woonvorm voor gehandicapten. Hier bieden we ondersteuning aan zoín 170 cliŽnten met een (ernstige) meervoudige handicap. Ik ben erg geÔnteresseerd in de dvd en het boek en zou graag een complete set bestellen.
Achteraf: Geen informatie

27 november 2013
Vooraf: Geen informatie
Achteraf: Ik gaf het Cavia Koos-pakket mee aan onze logopediste om alvats uit te proberen, ze zou 't vandaag weer mee naar hier brengen. Deed ze ook, ze werkt er op dit moment mee met onze jongste. Ze heeft het pakket ondertussen ook voor zichzelf besteld!! Als een therapeute het gaat gebruiken bij haar patiŽntjes ga je wel meer Belgische klanten krijgen...

27 november 2013
Vooraf: Graag bestellen we de DVD van Koos. Afzender: Sinterklaas van Nienke
Achteraf: Geen informatie

27 november 2013
Vooraf: Hierbij wil ik 2 dvdís bestellen voor mijn zoon Teun, hij woont op de Binckhorst en is verstandelijk gehandicapt. Dit is een leuk sinterklaas kadootje, een voor daar en een voor thuis. Succes met jullie boek en dvd.
Achteraf: Geen informatie

26 november 2013
Vooraf: Wat een ontzettend leuk initiatief! Ik wil graag 1 DVD De Wereld van Koos bestellen.
Achteraf: Geen informatie

25 november 2013
Vooraf: Ik wil graag de complete set (dvd, cd , boek, handpop) van Koos bestellen. Onze dochter Jente heeft erg genoten (en nog steeds) van Peer en Jolanda dus we zijn heel benieuwd naar deze nieuwe DVD. Erg leuk ook in combinatie met het boek. Is het mogelijk dat ik de spullen uiterlijk as. zaterdag al in huis heb? Zondag vieren we de Jenteís verjaardag en willen we dit graag kado geven.
Achteraf: Geen informatie