Terug

Ballenschieter


Dit is een speeltje om samen mee te spelen. Daan schiet de bal weg en ik haal hem terug. Het idee is afgekeken van de website ikgaEMB.nl (Ik ga Elke Mogelijkheid Benutten).

Het is een houten bak met aan de voorkant een schuine kant. Op deze schuine kant heb ik een plexiglas plaatje bevestigd (en weer verstevigd met een dun houten plaatje). Bovenop het plexiglas heb ik een doorzichtig plastic bakje bevestigd (van de tomaten) en aan de achterkant heb ik een rechtopstaand houtje gemaakt om te voorkomen dat Daan het plexiglas te ver doorbuigt. Onder de bak heb ik nog een dikke plank bevestigd (3cm) om de opstaande rand van het rolstoelblad te overbruggen. En ik heb hem vastgezet op het rolstoelblad met de elastieken die bij Daan standaard op het rolstoelblad bevestigd zijn.

Een uitgebreide beschrijving van het speeltje, inclusief bouwtekening, krijg je gratis bij de aanschaf van het e-boek Speelgoed Maken voor Meervoudig Gehandicapten. Deze uitgebreide beschrijving kun je ook los aanvragen voor 1,=. Stuur hiervoor een mailtje, dan krijg je van mij een betaalverzoek en stuur ik de beschrijving direct via de mail naar je toe.